BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

23 Mart 2010 Salı

diş


en son diş doktoruna ilkokuldayken dolgu yaptırmaya gitmiştim. ssk doktoruydu ve sanırım dolguyu yapmak için beynime kadar delim işlemini gerçekleştirmişti. o zamandan bu sana o azı dişnini altından çok sular aktı. dolgu düştü diş döküldü ama ben bir türlü cesaret edip doktora gidemedim. en sonunda annemlerin arkadaşı kayhan amcayla tanıştım. o çekilmesine ikna etti beni. dün tüm cesaretimi toplayıp yanına gittim. iğne kısmı çekim kısmından daha çok canımı yaktı diyebilirim. iki seferde üç köklük dişimi aldı benden. dişi çekerkenki köklerden gelen çatur çıtır sesler benden bi parçamın sökülerek alınmasından dolayı üzdü beni. bende bu anı ölümsüzleştirmek istedim ve vardığım tek sonuç bir daha uzun zaman dişçiye gitmek istemiyorum.

Meret


Our short movie "Meret" won award from Ankara International Short Movie Film Festival: Best Short Movie 2010

"Meret" 2009

Actor: Murat Saglam

Director: Hakan Omer Zorka

Assistant Director: Kerem Altin

Script: Hakan Omer Zorka / Murat Saglam

Director of Photography: Ozgür Ceylan

Camera: Hande Zerkin / Kerem Altin

Sound: Erdal Kara / Berat Berberoglu

Edit: Hakan Omer Zorka / Murat Saglam

Art Director: İdil Dülgar / Serdar Zorka

Art Assistant: Olcay Ozdemir

Executive Producer: Oguz Kocaefe

Producer: Ayla Zorka

Title Song: Ahmet Kaya "Neden"

Music: Trompet: Gokhan Par Davul: Cihan Andac Bas Guitar: Deniz Turan

18 Mart 2010 Perşembe

elektro anda

geçen gün flickrda gezerken elektronik müzik yapan bi grup keşfettim: laydtron. bende acayip bir şekilde elektronik müzik yapma isteği uyandırdı. I'm crazy about iris blond filmindeki Claudia Gerini'nin söylediği bad girl ile başlayan bu isteğim uzun zaman sonunda bir albüme dönüşebilir.

1 Mart 2010 Pazartesi

500 days of topal summer


bu fotoğrafı geçen sene çekmiştim, bu gece fark ettim fena değilmiş. biraz vektörelle bi şeylere benzedi. kız adamı reddediyo hem de topal o yüzden fotoğrafın adı da 500 days of topal summer.